Sladovit sušený 170 g   SLADOVNA BRUNTÁL
  • Sladovit sušený 170 g   SLADOVNA BRUNTÁL

Sladovit sušený 170 g SLADOVNA BRUNTÁL

69,00 Kč
S DPH

Sladovit dobře využijete především při pečení pečiva, ale i při přípravě dezertů.
V kynutém těstě podporuje Sladovit kvasnou činnost droždí a tím vznik objemu pečiva. Napomáhá dosažení lepšího vzhledu, stejnoměrné pórovitosti, křehkosti a zbarvení kůrky, zlepšení kyprosti, chuti i trvanlivosti pečiva. Lze ho použít do vodového, mléčného i tukového pečiva. Například do žitných chlebů s medem, se sójou, slunečnicí. Dále do běžného pšeničného pečiva a ovesných a pšeničných dietetických chlebů.
Při přípravě dezertů můžete Sladovit použít jako přísadu do trvanlivých výrobků jako jsou perníky, tyčinky, oplatky nebo suchary. Pokud si rádi vyrábíte domácí bonbony nebo karamely, i zde můžete využít Sladovit.

Sladové výtažky vznikají ze sladiny, což je rozemletý slad vlastní výroby pečlivě povařený v pitné vodě. Následně se sladina suší a vzniká Sladovit ve formě prášku.

Sladovna Bruntál se věnuje výrobě sladových výtažků již přes 100 let. Výroba firmy navazuje na tradici vaření piva. Sladové výtažky vyrábějí přímo z vlastního sladu a s respektem k původním technologiím. Výrobky se využívají v domácnosti jako sladidlo, v pekařství a dokonce i v textilním průmyslu.

Počet
Skladem

visa
Sladovit je přírodní sladidlo bez konzervačních látek a stabilizátorů. Jedná se o český výrobek s dlouholetou tradicí. V kuchyni ho lze využít jako univerzální sladidlo, dobře ale poslouží i při pečení nebo přípravě dezertů.
422009
30 ks

Parametry

Země původu
Země neznámá
Přirozeně bezlepkové
Ano
Fair trade
Ano
Vegetariánské
Ano
Bezlepkové
Obsahuje lepek
Bez mléka
Obsahuje mléko
Bio
Ne

Sladovit dobře využijete především při pečení pečiva, ale i při přípravě dezertů.
V kynutém těstě podporuje Sladovit kvasnou činnost droždí a tím vznik objemu pečiva. Napomáhá dosažení lepšího vzhledu, stejnoměrné pórovitosti, křehkosti a zbarvení kůrky, zlepšení kyprosti, chuti i trvanlivosti pečiva. Lze ho použít do vodového, mléčného i tukového pečiva. Například do žitných chlebů s medem, se sójou, slunečnicí. Dále do běžného pšeničného pečiva a ovesných a pšeničných dietetických chlebů.
Při přípravě dezertů můžete Sladovit použít jako přísadu do trvanlivých výrobků jako jsou perníky, tyčinky, oplatky nebo suchary. Pokud si rádi vyrábíte domácí bonbony nebo karamely, i zde můžete využít Sladovit.

Sladové výtažky vznikají ze sladiny, což je rozemletý slad vlastní výroby pečlivě povařený v pitné vodě. Následně se sladina suší a vzniká Sladovit ve formě prášku.

Sladovna Bruntál se věnuje výrobě sladových výtažků již přes 100 let. Výroba firmy navazuje na tradici vaření piva. Sladové výtažky vyrábějí přímo z vlastního sladu a s respektem k původním technologiím. Výrobky se využívají v domácnosti jako sladidlo, v pekařství a dokonce i v textilním průmyslu.

JEČNÝ SLAD, pitná voda.
Používá se samostatně, ke slazení nápojů a pokrmů.

Kalorická hodnota/energie (na 100g):1616kJ/387kcal. Tuky: 0,1 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g. Sacharidy: 91 g. z toho cukry: 73 g. Bílkoviny: 3,8 g. Sůl: 0,01 g