Kaše rýžovo-kukuřičná 300 g BIO   COUNTRY LIFE
  • Kaše rýžovo-kukuřičná 300 g BIO   COUNTRY LIFE

Kaše rýžovo-kukuřičná 300 g BIO COUNTRY LIFE

56,00 Kč
S DPH

Prověřená zkratka, když nemáte čas na stepování u plotny. Přijde vhod ráno i odpoledne. Je hned hotová a chutná na sladko i na slano.

Ráno dělá den a snídaně dělá ráno. Dobrá snídaně vám zajistí dostatek energie a pocit sytosti. Ale právě ráno člověk často nejvíce pospíchá a nemá na přípravu jídla moc času. V takovém případě můžete sáhnout po instantní kaši, třeba zrovna rýžovo-kukuřičné. Fantazii se meze nekladou a do své kaše si můžete pokaždé přidat něco jiného. Z jednoho sáčku si tak připravíte mnoho různých a chutných pokrmů.

Rýžovo-kukuřičná kaše v bio kvalitě je přirozeně bezlepková, takže si na nic smlsnou i celiaci. Neobsahuje ani žádné živočišné látky, je tedy vhodná i pro vegany a vegetariány. Nenajdete v ní ani žádný přidaný cukr a další zbytečné látky, jako jsou různá umělá zahušťovadla, konzervanty, barviva, aromata a další.

Tipy a recepty na použití rýžovo-kukuřičné kaše:

  • snídaně - v našem časopise Dobroty jaro 2016 najdete tipy, jak kaši sladit, z čeho ji vařit, čím ji ochutit nebo co do ní přidat
  • dezert - v poháru můžete kaši krásně nazdobit třeba se zkaramelizovaným ovocem a sladkým sirupem
  • koktejl - když při vaření přidáte více tekutiny, řidší kaši pak lze rozmixovat s ořechy a ovocem a uděláte si tak výborný koktejl
  • knedlíčky do polévky - nastrouhané tofu, kaši, utřený česnek a nasekané bylinky zformujte do malých knedlíčků, které stačí v polévce už jen 3 minuty povařit
  • pomazánka - kaše může být základní hmotou pro výrobu domácích pomazánek

Rýže je velmi stará kulturní plodina, která se pěstuje v subtropech a tropech Afriky a Asie. Dnes jejím největším vývozcem je hlavně Čína a Indie. Rýže se často prodává loupaná, natural rýže je ovšem neloupaná varianta. Celkově je známo asi 20 druhů rýže, ze kterých se vyrábí mouka, kaše, škrob, víno, ocet nebo slad. Rostlina se pěstuje na speciálních rýžovištích a sklízí se až dvakrát do roka.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Počet
Skladem

visa
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů. Vychutnejte si rýžovo-kukuřičnou kaši v biokvalitě.
230032
29 ks

Parametry

Bio certifikát
CZ-BIO-001
Bezlepkové
Ze surovin bez lepku
Bez mléka
Neobsahuje mléko
Bio
Bio
Země původu
EU / Mimo EU
Přirozeně bezlepkové
Ano
Fair trade
Ano
Vegetariánské
Ano

Prověřená zkratka, když nemáte čas na stepování u plotny. Přijde vhod ráno i odpoledne. Je hned hotová a chutná na sladko i na slano.

Ráno dělá den a snídaně dělá ráno. Dobrá snídaně vám zajistí dostatek energie a pocit sytosti. Ale právě ráno člověk často nejvíce pospíchá a nemá na přípravu jídla moc času. V takovém případě můžete sáhnout po instantní kaši, třeba zrovna rýžovo-kukuřičné. Fantazii se meze nekladou a do své kaše si můžete pokaždé přidat něco jiného. Z jednoho sáčku si tak připravíte mnoho různých a chutných pokrmů.

Rýžovo-kukuřičná kaše v bio kvalitě je přirozeně bezlepková, takže si na nic smlsnou i celiaci. Neobsahuje ani žádné živočišné látky, je tedy vhodná i pro vegany a vegetariány. Nenajdete v ní ani žádný přidaný cukr a další zbytečné látky, jako jsou různá umělá zahušťovadla, konzervanty, barviva, aromata a další.

Tipy a recepty na použití rýžovo-kukuřičné kaše:

  • snídaně - v našem časopise Dobroty jaro 2016 najdete tipy, jak kaši sladit, z čeho ji vařit, čím ji ochutit nebo co do ní přidat
  • dezert - v poháru můžete kaši krásně nazdobit třeba se zkaramelizovaným ovocem a sladkým sirupem
  • koktejl - když při vaření přidáte více tekutiny, řidší kaši pak lze rozmixovat s ořechy a ovocem a uděláte si tak výborný koktejl
  • knedlíčky do polévky - nastrouhané tofu, kaši, utřený česnek a nasekané bylinky zformujte do malých knedlíčků, které stačí v polévce už jen 3 minuty povařit
  • pomazánka - kaše může být základní hmotou pro výrobu domácích pomazánek

Rýže je velmi stará kulturní plodina, která se pěstuje v subtropech a tropech Afriky a Asie. Dnes jejím největším vývozcem je hlavně Čína a Indie. Rýže se často prodává loupaná, natural rýže je ovšem neloupaná varianta. Celkově je známo asi 20 druhů rýže, ze kterých se vyrábí mouka, kaše, škrob, víno, ocet nebo slad. Rostlina se pěstuje na speciálních rýžovištích a sklízí se až dvakrát do roka.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Rýže pololoupaná* (80 %), kukuřičná krupice* (20 %). Může obsahovat stopy lepku a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
V teplém rostlinném nápoji nebo mléce rozmícháme kaši v poměru cca 3 lžíce kaše na 100 ml tekutiny. Míchejte, krátce povařte nebo nechte odstát.

Kalorická hodnota/energie (na 100g):1532kJ/367kcal. Tuky: 0,4 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,06 g. Sacharidy: 87 g. z toho cukry: 0,4 g. Bílkoviny: 6,3 g. Sůl: 0 g