Hraška na zahušťování bezlepková 250 g   CERIA
  • Hraška na zahušťování bezlepková 250 g   CERIA

Hraška na zahušťování bezlepková 250 g CERIA

44,00 Kč
S DPH

Využití:

  • zahušťování - polévky, omáčky, šťávy a další jídla zahustíte s touto směsí
  • náhrada vajec - do těsta nebo do směsi na placky či bramboráky, v tom všem bude Hraška dobrým pojivem
  • pomazánky, dresinky, omáčky - Hraška pomůže při přípravě základu pro tyto pokrmy
  • obalování - pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru

Hraška je česká rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi zaměřená na výrobu bílkovinných koncentrátů rostlinného původu, obalovacích a chutících směsí. Firma nepoužívá syntetické a geneticky manipulované suroviny. Autourkou produktové řady Hraška je Ing. Eliška Škvařilová, která má vlastní kuchařka, vytvářela stravovací normy mateřské školy a pořádá kurzy vaření.

Počet
Skladem

visa
Hraška vychází z rodinné tradice a jde o ryze český produkt, který má na trhu úspěch již 11 let. Hraška neobsahuje lepek, konzervanty ani barviva. Zahustíte s ní polévky, omáčky, šťávy a další pokrmy. Může sloužit i jako pojivo v těstech místo vajec.
Ceria
243013
30 ks

Parametry

Země původu
Země neznámá
Přirozeně bezlepkové
Ano
Fair trade
Ano
Vegetariánské
Ano
Bezlepkové
Ze surovin bez lepku
Bez mléka
Neobsahuje mléko
Bio
Ne

Využití:

  • zahušťování - polévky, omáčky, šťávy a další jídla zahustíte s touto směsí
  • náhrada vajec - do těsta nebo do směsi na placky či bramboráky, v tom všem bude Hraška dobrým pojivem
  • pomazánky, dresinky, omáčky - Hraška pomůže při přípravě základu pro tyto pokrmy
  • obalování - pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru

Hraška je česká rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi zaměřená na výrobu bílkovinných koncentrátů rostlinného původu, obalovacích a chutících směsí. Firma nepoužívá syntetické a geneticky manipulované suroviny. Autourkou produktové řady Hraška je Ing. Eliška Škvařilová, která má vlastní kuchařka, vytvářela stravovací normy mateřské školy a pořádá kurzy vaření.

Hrách 70 %, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl s obsahem 40 % draslíku, směs koření.
Při použití hrašky není nutné připravovat jíšku. Hrašku stačí smíchat s vodou a 20 minut povařit. 1 lžíce směsi Hraška (30 g) zahustí 1,5 l polévky. 50 g směsi Hraška zahustí 600 ml omáčky.

Kalorická hodnota/energie (na 100g):1379kJ/326kcal. Tuky: 3,8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g. Sacharidy: 53,9 g. z toho cukry: 1,8 g. Bílkoviny: 16,6 g. Sůl: 2,5 g